Online seksuoloog
& EFT- relatietherapeut

Consulten kunnen plaatsvinden zowel online als in mijn praktijk. 

Online consulten vinden plaats via een speciale beveiligde verbinding voor artsen. In mijn ervaring werkt online werken net zo goed als face-to-face contact. Het enige wat je nodig hebt is internet en een apparaat met camera en microfoon. 

Voordelen online werken

Bij een online consult kun jij in je eigen vertrouwde omgeving blijven. Ook hoeven jij en je partner(s) niet op dezelfde plek te zijn, om toch met elkaar te kunnen afspreken. Een vakantie of reis hoeft geen reden meer te zijn om een afspraak uit te stellen (dat mag natuurlijk wel).  Daarnaast scheelt online werken reistijd naar mijn praktijk.  

Gratis online kennismakingsgesprek

Als je wil ervaren of online contact voor jou werkt, kun je bij mij een gratis online kennismakingsgesprek inplannen. In dit eerste gesprek van een kwartier bekijken we samen of we met elkaar willen werken. We bespreken welke klachten je hebt en of ik jou bij deze klachten kan helpen. Mocht je na dit gratis gesprek besluiten om met mij te willen werken aan jouw klachten, dan plannen we een intakegeprek. Je kunt voor elke afspraak opnieuw besluiten of je liever online of een face-to-face consult wilt. 

Ik zie je graag in mijn behandelkamer als

  • er een lichamelijk onderzoek nodig is
  • we besluiten een educatief seksuologisch onderzoek te doen, dit is een lichamelijk onderzoek gericht op uitleg 

Een lichamelijk of educatief lichamelijk onderzoek gaat altijd in overleg en gebeurt in principe niet in het eerste consult. 


Over mij

Mijn naam is Karen Willems (zij/haar), seksuoloog NVVS i.o. en EFT-relatietherapeut, huisarts en eigenaresse van Seksense. Mijn missie is om jou te helpen jouw seksleven op jouw beste en meest plezierige manier vorm te geven.

 

Arts seksuoloog Karen Willems

Heb je vragen over seksualiteit waar ik je mee kan helpen? Denk je dat er meer te halen is uit jouw seksleven? Ervaar jij problemen op seksueel gebied? Wil jij ook je beste seksleven beleven?

 

Vertel me jouw verhaal in een gratis online kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen bepalen of en hoe ik jou het beste kan helpen.